Despre mine

Sunt Paul Voicu si acesta este site-ul meu.

Sunt un tip normal. Ca toti oamenii am avut si eu cautarile mele; diverse; multiple planuri. Cand pentru toti se anunta finalul, la mine a inceput – o noua pasiune, un nou mod de a vedea (si a privi) lucrurile. Viata.  Din joaca, cred, sau pura intamplare am descoperit ceva pentru care a meritat s-o iau aproape de la zero, ma tine fascinat (aproape) clipa-de-clipa si imi si ultimul banut (dupa plata ratelor, desigur) in …fotografie!

Cliseu?…nu stiu. Depinde. Vreau sa cred ca originalitatea mea ar sta in ce-mi anima pasiunea si-a starnit-o: muzica (muzica e muza mea). De fapt, de aici a inceput totul. Povestea acestui site, a mea, a pasiunii pentru fotografie.

Day2 (145)

Sunt rocker (am mai spus?) Am crescut cu asta in sange. M-am format pe el (rock-ul „is my second name”). Simt, sufar, gandesc pe muzica rock. Il iubesc in toate: formatii, ritmuri, istorie, hituri, festivaluri. Intr-o zi un prieten m-a rugat sa-i fac niste poze de la un concert pentru a le pune pe un site dedicat . Am imprumutat un aparat bunut si ma si pricepeam un pic la asta. Cand au inceput chitarile, am simtit ca explodez: scena, luminile, nebunia, imi placea totul; muzica ma transforma. Ceva din toate astea probabil s-a vazut in poze – amicului mei i-au placut enorm. Mi le-a publicat pe site. M-am imprietenit cu oamenii de acolo ,   niste oameni extraordinari care m-au acceptat cu micile si inerentele greseli de incepator . Am inceput sa ma perfectionez,sa invat tehnic,artistic fotografia. Au aparut oameni de fotografie vechi si buni care m-au ajutat neconditionat si care mi-au devenit prieteni dragi. Si de aici au inceput tot felul de proiecte. Concert dupa concert. Pe urma evenimentele de tot felul,de firma,personale, oameni, acte, fapte; viata. Pe aici o sa gasiti un pic din toate astea.

In alta ordine de idei – si in timpul liber – (mai) sunt pasionat si de munte, Vama, prieteni, filmele bune, gratarul de peste cu legume si …din nou muzica. Asta am mai spus.

P.S. Postez in functie de evenimente. . Nu am stabilit o zi anume asa ca…va astept in fiecare zi 🙂